050-3643586

Kapsalon SOAP aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

De gezellige en kundige kapsalon SOAP in het centrum van Groningen

Op zoek naar een professionele kapsalon in Groningen? Zoek dan niet verder, laat uw haar knippen en verven door de kundige en enthousiaste kappers van SOAP. Hier kunt u heerlijk ontspannen en vakkundig uw haar kunt laten knippen en verven. Kom dus eens lang bij SOAP aan de Nieuwe Ebbingestraat 6 en ervaar het zelf.

  • Professionele kapsalon
  • Toplocatie
  • Voor dames en heren
  • Altijd de laatste trends
  • Alles op het gebied van haarverzorging

De kappers van SOAP zijn dé specialist in het kleuren van je haar!

Met jarenlange ervaring van haar hair stylistes staat SOAP bekend om haar specialisme in haarkleuringen en 100% human-hairextensions. SOAP werkt met topstylistes die op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van haarmodellen, haarkleuringen en kniptechnieken.

De kapper voor heren en dames

Bij de kapper van SOAP in Groningen kunnen heren en dames terecht. Wij kunnen alles realiseren op het gebied van uw haarverzorging.  Van wassen, knippen en föhnen tot verven. Alles is mogelijk bij de kapper van SOAP in Groningen.

Onze kapsalon op een toplocatie in Groningen

Onze kapper zit gevestigd aan een toplocatie, wij zitten aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Daarmee zitten we in het centrum van het gezellige Groningen en zijn we altijd makkelijk te bereiken voor u.

Direct afspraak maken?

Als u een afspraak wilt maken bij de kapsalon van SOAP dan kunt u altijd even bellen naar 050 – 3643586. Wij zien u graag bij onze kapsalon aan de Nieuwe Ebbingestraat!

SOAP Kapper Groningen